Személyi hitel jövedelemigazolás nélkül, ingatlanfedezettel

Személyi hitel jövedelemigazolás nélkül, ingatlanfedezettelSzemélyi hitel jövedelemigazolás nélkül akkor igényelhető, ha megfelelő értékű ingatlant tudunk biztosítani fedezetképpen. Az ilyen típusú személyi kölcsön mértéke elérheti akár a 40 millió forintot is, annak függvényében, hogy a jelzálogként milyen értékű ingatlan van a birtokunkban.

Ez a kölcsöntípus azok számára ideális, akik a jövedelemigazolás hiánya ellenére hosszú távon rendelkeznek rendszeres és megbízható jövedelemmel, hiszen ellenkező esetben elveszíthetjük a jelzálogként megjelölt épület tulajdonjogát.

A maximális összeg fényében talán nem meglepő, hogy az ilyen jellegű személyi kölcsön futamideje akár 30 év is lehet, hiszen csak így érhető el reális törlesztőrészlet a nagy összegű kölcsönre. Ennek fényében a személyi hitel jövedelemigazolás nélkül azok számára ajánlott, akik megfelelő értékű ingatlannal rendelkeznek, valamint rendszeres jövedelemmel, melyről valamilyen oknál fogva nem tudnak munkáltatói igazolással szolgálni.

A hozzászólások le vannak tiltva.